maanantai 7. huhtikuuta 2014

Joulusta pääsiäiseen

Vähän on hitaanlaista tämä meikäläisen bloggaminen.Vaikka kaikenlaista kirjoittamisen arvoista on sattunut, niin en vaan ole saanut mitään aikaan. Vähäsen kirjoittelen kyllä seurakuntani, Laihian Saalem ( laihia. helluntaiseurakunta.fi ) kotisivuille sekä Kyrönmaa- lehteen, mutta kyllä tähän blogiin pitäis saada tiheemmin tekstejä. Vaikkapa sitten omaksi iloksi.

Olen saanut maistaa Jumalan hyvyyttä. Jumala paransi kuuloani niin, että en enää tarvitse kuulokojetta. Olen niin kiitollinen ja iloinen siitä, miten suuresti elämä helpottui. Meillä on niin ihana, suuri ja pyhä Jeesus, että Hän ansaitsee kaiken kiitoksen ja ylistyksen. Vaikka parantumisihmeitä ei tapahtuisikaan, niin jo pelastus on valtava lahja. Se on suurin lahja, jonka ihminen voi saada. Ja niin monet eivät halua ottaa sitä vastaan. Vaikka ilmaiseksi tarjotaan. Pelastuksen lisäksi Jeesus antaa meille parhaimman suunnitelman elämällemme, minkä vain voimme saada. Voiman ja viisauden jokaiselle päivälle, jos vaan haluamme elää sen mukaan. Mutta kyllä niitä ihmeitäkin tullaan näkemään. Paljon ja suuria! Sen Jeesus lupaa Sanassaan.

Olen viettänyt paljon aikaa pikkuisen Sally- neitokaisen kanssa. Viime viikolla pelattiin erästä peliä ja Sally sai kaikki pisteet mumman jäädessä nuolemaan näppejään. Yhtäkkiä kesken pelin, Sally ristii kätensä, sulkee silmänsä ja sanoo; - Rakas, Jeesus, anna mummankin osata. Aamen!

" Ja tämä on minun liittoni heidän kanssansa, sanoo Herra; minun Henkeni, joka on sinun päälläsi, ja minun sanani, jonka minä suuhusi panen, eivät väisty sinun suustasi, eivät lastesi  suusta eivätkä lastesi lasten suusta, sanoo Herra, nyt ja iankaikkisesti " - Jes.59: 21

1 kommentti:

  1. "Suuri on Herra suuri hän on ".Tällä otsikolla tahdon tervehtiä ystäviä Herrassa ja siunata Jeesuksen nimessä menestystä ja enemmän Pyhän Hengen vuodatusta Laihian ylle ja herätystä ja siunattuja parantumis tapauksia sinne Jeesuksen veren pelastavan voiton vuoksi,kiitos ja siuanusta,keijo

    VastaaPoista