maanantai 26. joulukuuta 2011

Nimet autuaitten ovat kirjoissa sun

Viime yönä näin unessa nimilistat. Valkoisia paperiarkkeja täynnä ihmisten nimiä. Ja tajusin, että nämä ovat pelastuneiden nimiä. Heidän, jotka ovat antaneet Jeesuksen tulla sydämeensä.Jotka ovat valmiita Karitsan häihin. Mukaan, kun Jeesus pian tulee omansa noutamaan. Sitten näin tyhjiä valkoisia paperiarkkeja, joiden nurkat oli leikattu pois ja kuulin sanat; " Heidän isänsä ja äitinsä surevat heitä"
Tätä en ole ymmärtänyt ja pyydän Jumalalta selitystä, jos tämä uni on Häneltä tullut. Ehkä nämä tyhjät arkit ovat niitä uskovien vanhempien lapsia, joiden puolesta rukoillaan jatkuvasti, mutta maailma veti puoleensa nämä esirukousten lapset. Heillä on vielä mahdollisuus. Sanotaan, että esirukousten lapset eivät joudu hukkaan. Että me, uskovat äidit ja isät; Ei anneta periksi, me tiedämme, kenen puolella taistelemme. Me taistelemme Voittajan puolella. Aamen! Rukoillaan niin kauan, että lastemme nimet kijoitetaan Elämän Kirjaan!   Mutta sen tiedän, että Jeesuksen tulo on todella lähellä. Pian kannattaa laittaa asiansa kuntoon, jos on jotain kuntoonlaitettavaa. Kun tulee se viimeinen silmänräpäys, silloin ei enää ehdi.

Suomea on riepottanut harvinaisen kova myrsky. Enkä voi kuin todeta, kuinka monta kertaa eri puolilla maailmaa tapahtuu luonnonkatastrofeja  seurauksena siitä, miten ko valtio on suhtautunut Jumalan silmäterään, Israreliin. Suomen mielipide Palestiinalaisvaltio- kysymyksessä ei ollut Jumalalle mieleen. Suomen päättäjät eivät ymmärrä, kuinka tärkeästä asiasta on kysymys. Jumala lupaa Sanassaan, että joka Israelia siunaa, sitä Hänkin siunaa. Jospa saisimme uskovan presidentin! Joka neuvottelisi Jumalan kanssa jokaisen päätöksen edessä. Niinkuin kuningatar Ester. Tästä tulisi siunatuksi koko rakas Suomi.

Mutta joka tapauksessa, jokainen voi vaikuttaa siihen, onko oma nimi Elämän Kirjassa vai ei. Maailman myllerrykset kiihtyvät yhä, mutta jokaisen henkilökohtainen pelastus ja rauha on yhden tietoisen päätöksen päässä. Se on päätös lähteä seuraamaan Jeesusta, silloin olet turvassa. Silloin määränpääsi on Taivas.

" NIMET AUTUAITTEN OVAT KIRJOISSA SUN.
SANO; JEESUS, OI SIELLÄ NIMI ONKO MYÖS MUN?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti