lauantai 24. joulukuuta 2011

Onnellista Jeesuksen syntymäpäivää

Onnea, Jeesus! Tänään on syntymäpäiväsi. Kiitos, että tulit jouluna meitä varten. Synnyit ihmiseksi, vaikka olet Kaikkivaltias Jumala. Kävit läpi kaikki ihmisen kivut ja murheet. Aloitit pienestä, vastasyntyneestä ja päädyit parhaassa iässä ollessasi ristinpuulle kuolemaan. Ruumiissasi meidän kaikkien kivut, sairaudet, synnit.

Miten kovasti Sinä kärsitkään, kannoithan yhtäaikaa kaikki, KAIKKI maailman tuskan. Jokaisen hyljätyn ikävän, jokaisen kidutetun kauheudet, masentuneen ja ahdistuneen kokemat tunteiden ja ajatusten vankilat. Kaikki sairaudet, rikokset, yksinäisyydet, hyväksikäytöt. Pienten, hyljättyjen lasten kokemat raakuudet. Lasten, jotka aikuisten leikkien ja himojen, rivouksien, rahanahneuden kohteena kulkevat läpi elämänsä vailla yhtäkään rakastavaa ihmistä. Kokien vain läheisyyttä, joka satuttaa ja sairastuttaa heidät.

Voi, Jeesus, Jeesus! Kiitos, että tulit ja annat yhä meille toivon. Vain Sinä näytät tien Taivaaseen luoksesi. Vain Sinä vapautat helvetin kauhuista. Armahda ihmisiä, Jeesus. Anna heille ymmärrys tutkia sanaasi ja löytää Sinut. Tule, Herra Jeesus!
Pian on kärsimystä liikaa, pian ei kukaan jaksa. Auta meitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti