torstai 24. lokakuuta 2013

KUN JOKU ON LÄHELLÄ JEESUSTA

Pieni lapsi voi olla niin lähellä Jeesusta, ettemme voi edes kuvitella. Kun Joona oli pienempi, hän kertoi ihmeellisiä asioita ja kun kysyimme, kuka sanoi. Hän sanoi; " Jeesus! " Vieläkin uskon, että hän näkee joitakin asioita tarkemmilla silmillä kuin me aikuiset. Kerran hän katseli jotain blogia, jossa oli erittäin kaunis talo. Sisustus kuin satulinnassa. Kauniit äiti ja isä. Hienosti puetut, esimerkilliset lapset puuhailemassa. Kaikki oli puhdasta ja rauhallista. Kaikki oli tehty. Me, varsinkin naisihmiset, ihailemme ihastuksesta mykkänä tällaista idylliä. Mutta Joona toteaa ykskantaan; " Surullinen talo! " Emme tosiaan tiedä kaikkea. Kuva kertoo paljon, mutta voi myös pettää.

Ja tämä meidän pikku- Salli, 3v. Leikkii pehmoeläimillään ja laulaa; " Minun kavedini Jeesus... " Lohdutti vatsataudin kourissa olevaa äitiään viemällä hänelle Wilkersonin " Isän sydän- kirjan " ja sanoi; " Lue tuota, Jeesus auttaa minua". Rukoilee hartaasti monien asioiden puolesta. Miten lähellä Jeesusta, ja niin pieni!

Kun Salli piirtää jotakin, hän piirtää sen ympärille ympyrän. Sanoo, että se on turva. Niinpä possu on turvassa, kissa on turvassa, äiti on turvassa jne. Kun Salli piirsi minulle synttärikortin, kannessa oli mumma kädet kohti taivasta. Sisäsivulla teksti " mummalle " kirjoitettuna Sallin tavalla. Ja sen ympärillä turva.

Jos et vielä ole lukenut kirjaa nimeltään " Taivas on totta ", suosittelen! se kertoo pienestä Colton- pojasta, joka kävi Taivaassa leikkauksensa aikana ja kertoi sieltä ihmeellisiä asioita, jotka täsmäsivät tarkalleen Raamatun sanan kanssa.

Kun olemme Jeesuksen omat, olemme turvassa. Saamme uskoa itsemme tuon ympyrän sisään, joka sulkee meidät Jeesukseen. Näin olemme turvassa aina. Huolimatta tämän maailman riepottelevista tuulista.

" Kun joku on lähellä Jeesusta, hän pieneksi tulla saa.... "

3 kommenttia:

 1. Näin se on. Lapsen silmillä näkee paljon enemmän kuin aikuisen. Ja lapsen sydän osaa ottaa asiat vastaan avoimesti, ilman epäuskoa. Ei Jeesus turhaan sanonut: "Lasten ja sen kaltaisten on taivasten valtakunta." Kiitos taas kirjoituksestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vaan! kotiuduttiin tässä reissusta. nähdään!

   Poista
 2. "Ellemme käänny ja tule lapsen kaltaiseksi emme voi periä Jumalan valtakuntaa,"tämä Jumalan sanan kohta varmaan sopii tähän jatkoksi ja ehkä saa olla siunaukseksi ja avuksi etsijöille elämän monissa savotoissa, kiitos ja siuanusta,keijo

  VastaaPoista