perjantai 29. huhtikuuta 2011

MIKSI te etsitte elävää kuolleitten joukosta ?

Kukaan ei ottanut Jeesuksen henkeä. Hän antoi sen. Ristillä ryöväreitten keskellä. 
Ryöväreitten, joista toinen pilkkasi Jeesusta viimeiseen asti, eikä ymmärtänyt, että vielä olisi ollut mahdollisuus päästä sinä samana päivänä paratiisiin,
niin kuin teki toinen ryöväreistä.

Jeesus haudattiin. Haudan suulle asetettiin painava kivi. Kivi lukittiin sinetillä ja haudalle asetettiin vartijat sen pelossa, etteivät opetuslapset varastaisi Jeesuksen ruumista ja sanoisi Hänen nousseen ylös.

Mutta ei ihmisten sinetit, ei vartijat eikä mitkään lukot pidättele Jumalan tahtoa. Jeesus nousi, mursi kuoleman vallan ja voiman. Jeesus on voittaja ylitse kaiken muun.


Naiset saivat kuulla siitä ensimmäisenä. Löysivät tyhjän haudan ilman painavaa kiveä.


Kaksi enkeliä ilmestyi heille ja kertoivat: " Miksi te etsitte elävää kuolleitten joukosta? Ei hän ole täällä, hän on noussut ylös. Muistakaa, kuinka hän puhui teille vielä ollessanne Galileassa. Sanoen, Ihmisen Poika pitää annettaman syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulittaman ja hänen pitää kolmantena päivänä nouseman ylös"


Uskotko sinä? Et ollut paikalla, kun nämä tapahtuivat, mutta saat vapaasti lukea näistä Raamatusta. Epäiletkö niin kuin Tuomas? Jeesus ymmärsi epäilevää Tuomasta ja antoi hänen nähdä. 


Kaikki eivät saa nähdä. Eivät ihmeitä, eivät parantumisia, eivät kuule Jumalan ääntä. Mutta me vaellamme uskossa, emmekä näkemisessä.


" Autuaat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat " Nämä ovat Jeesuksen omia sanoja. 
Arkipäivän arkinen vaellus ilman suuria hengellisiä kokemuksia on koetus, mitä meidän sydämessämme todella on.  Viime päivinä olen itse kamppaillut näissä asioissa ja saanut huomata, että minussa ei asu mitään hyvää. Askartelen mitättömien pikkuasioiden kanssa ja kulutan kallista Jumalalta saamaani aikaa hukkaan.


David Wilkersonin kuolema, hänen Jumalalle uhraamansa elämä ja ennenkaikkea hänen viimeisimmät bloginsa ovat puhutelleet minua suuresti. Todellakaan, meillä ei ole muuta toivoa kuin Jumala ja Hänen sanansa. Pidetään kiinni siitä lujasti, viimeiseen asti.

On aika mennä taas ristin juureen ja anottava armahdusta. Pyydän Jeesusta puhdistamaan sydämestäni kaiken krääsän ja antavan tilalle omaa henkeään, josta voin ammentaa tarvitseville. Pyydän, että Jumalan tahto tapahtuisi ja oppisin olemaan Hänen tahtonsa mukainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti