perjantai 1. huhtikuuta 2011

Synttäri

Tänään, aprillipäivänä, on 19- vuotissyntymäpäiväni! Olen kyllä elänyt jo 55 vuotta, mutta tänään on hengellinen syntymäpäiväni. Silloin tulin uskoon, silloin kohtasin Jeesuksen ja sain syntini anteeksi.

Silloin sain astua kotitielle, matkalle kohti todellista Kotiani. 

Lähdin matkalle raihnaisena, monen kivun ja kysymyksen painamana. Ja edelleen kroppani haurastuu entisestään, edelleen tulee uusia vastoinkäymisiä, mutta minulla on parhain Matkaopas ikinä, Hänellä on kaikki valta ja voima ja viisaus. Jeesuksen kanssa on turvallisinta kulkea.

En lakkaa kiittämästä Jeesusta, kun valitsi minut yhdeksi omistaan. Kiitän ystävääni, joka vei minut kokoukseen, jossa elämäni sai kokonaan uuden suunnan. Astuin kuoleman tieltä elämän tielle. Kiitän kaikkia, jotka tietämättäni rukoilivat puolestani. Ja sain omistaa ihmeistä suurimman; pelastuksen! Miksi valittaisin?!

Corrie ten Boom kirjoittaa;

" Oletko matkalla kotiin?

Oletko matkalla kotiin Herran luo?
   Et kai sinä pelkää?

  Mitä pelkäisin?
Hengen iloista vapautumista,
tuskan rauhaan vaihtumista,
elämän taistelun loppumista?
  Sitäkö pelkäisin?

  Mitä pelkään?
Vapahtajan kasvojen näkemistä,
  Hänen äänensä kuulemista,
Hänen kirkkautensa katselemista?
  Sitäkö pelkäisin?


  Mitä pelkään?
Taivaan lepoon pääsemistä,
Siunatun Mestarin palvelemista,
hyvän parhaaseen vaihtumista?
  Sitäkö pelkäisin?


Kuvittele, että astuisit maihin ja se olisikin Taivas; tai tarttuisit käteen, joka olisikin Herran; tai hengittäisit syvään puhdasta ilmaa ja se olisikin taivaallista; tai tuntisit olosi virkistyneeksi ja se olisikin kuolemattomuutta; tai kulkisit myrskyn läpi uuteen ja tuntemattomaan maahan; tai heräisit terveenä ja onnellisena ja huomaisitkin olevasi kotona"
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti