sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Lasten kaltaisten on Jumalan valtakunta

Taas on viikonloppu lopuillaan. Saimme kuulla järkyttäviä uutisia Japanin onnettomuudesta. Rukouksin muistamme Japanin kansaa tämän ahdingon aikana. Kun luonnonvoimat myllertää, ihminen on pieni siinä, olkoonkin kuinka viisas ja oppinut, kuinka kaikkeen varautunut tahansa. Hetkessä kaikki on tuhoutunut. Koko elämä sortunut kuin korttipakka.

Raamatussa sanotaan: " Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa ettette peljästy; Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua. - Matt. 24: 6-8

Mutta Herran omille kuuluu ihana kehoitus, kun näitä yhä hurjemmiksi käyviä katastrofeja ja maailman kasvavaa pahuutta tapahtuu. Meitä kehoitetaan nostamaan päämme, sillä meidän vapautuksemme on lähellä. Meitä kehoitetaan myös valvomaan joka hetki omaa tilaamme, että olisimme valmiit joka hetki, sillä... Kohta, aivan pian saapuu Jeesus meitä noutamaan! Pois täältä tuhoutuvasta maailmasta. Minä ainakin tahdon lähteä! Jeesus auta, että jaksan valvoa ja pysyä äänesi kuuluvilla joka hetki!

3- vuotias lapsenlapsemme Joona vietti lauantaipäivän täällä kanssani. Juttelimme taivaasta. Joonan mielestä pitäisi rukoilla, että olisi aina päivä, eikä koskaan ilta eikä yö. Sanoin, että Taivaassa on aina päivä ja valoisaa. Itse Jumala on valonlähde." Eikä yötä ole enää oleva, eivätkä he tarvitse lampun valoa eikä auringon valoa, sillä Herra Jumala on valaiseva heitä, ja he hallitsevat aina ja iankaikkisesti" - Ilm. 22: 5


Joona rukoilee kovasti, että mumma parantuisi. Poikaa aivan nauratti, kun sanoin, että sitten juostaisiin kilpaa nurmikolla. Eikä mummaan sattuisi mihinkään. Mutta, vaikka en parantuisi täällä maailmassa; Taivaassa olen täydellisen terve ja nuori ja murhetta vailla. Me ollaan kuule, Joona, siellä samanikäisiä.

Pienen lapsen luottamus Jumalaan, yksinkertainen usko siihen, että Jumala parantaa ja auttaa, on ihana. Jumala mielellään kuuntelee lapsia ja erikoisesti vastaa heidän rukouksiinsa. Ja ennenkaikkea puhuu heille. Lapsen korvat ovat tosi herkkiä Jumalan äänelle. Niin Joonankin. Vuosi sitten Joona kertoi, että Jeesus sanoi tulevansa " ihan kohta" Tuntuu, että Jeesus ja Joona juttelee ihan luonnollisesti. Tarvitaan vain lapsen mieli ja puhtaus ja avoimet korvat. Jeesus, minäkin haluan!! Näinä viimeisinä aikoina Jumala tulee käyttämään, ja käyttää jo, erityisesti lapsia evankeliumin eteenpäin viejinä ja välittämään viestejä Jumalan sydämeltä ja monessa, monessa muussa. Lapset ovat Jumalalle erityisen rakkaita. Raamatussa onkin hyvin vakavia varoituksia niille, jotka tekevät lapsille pahaa.

Lasten kaltaisten on Jumalan valtakunta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti